Zie
alle nieuws
news
Zie alle
nieuws
De beste chocolademakers van België editie 2025
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2025-gids (9e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2024
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2024-gids (8e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2023
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2023-gids (7e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2022
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2022-gids (6e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2021
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2021-gids (5e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
Reis naar Ghana. Corine en Bénédicte Demaret, chocolaatjes.
Aan de oorsprong van Chocolat Demaret …
Op het ritme van de seizoenen
Ter gelegenheid van de traditionele feestdagen, zoals Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas, Kerstmis … creëren we diverse chocoladefiguurtjes, met of zonder vulling en extraatjes.
Deze bijzondere periodes vormen een mooie gelegenheid om onze originaliteit en creativiteit in de verf te zetten, en daar maken we uiteraard gebruik van!
Ook tijdens de andere periodes van het jaar zijn we echter steeds druk in de weer! De prachtig gepresenteerde pralines van Demaret in hun typische verpakking blijven dan ook, het hele jaar door, een genot om te geven bij elke gelegenheid (verjaardagen, moeder- of vaderdag enz.) of gewoon om uzelf heerlijk te verwennen!