Zie
alle nieuws
news
Zie alle
nieuws
De beste chocolademakers van België editie 2025
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2025-gids (9e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2024
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2024-gids (8e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2023
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2023-gids (7e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2022
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2022-gids (6e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2021
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2021-gids (5e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
Reis naar Ghana. Corine en Bénédicte Demaret, chocolaatjes.
Aan de oorsprong van Chocolat Demaret …
FRANCHISE & UZELF
Denkt u bij chocolade ook vooral aan … Plezier en Passie? Voeg daar een derde “P” aan toe voor Professioneel, en wordt onze bevoorrechte partner.
Wij bieden u alle voordelen van een franchise… zonder de nadelen ervan.
U krijgt professionele ondersteuning en opvolging, met het oog op een langetermijnrelatie in dienst van de kwaliteit.
Dit alles in een aangename sfeer van een familiale KMO. U wilt bijkomende informatie ontvangen of een afspraak maken?
Contacteer Bénédicte Demaret op het nr. +32(0)87 67 50 06 of via mail op het volgende adres: info@chocolatierdemaret.be
terugInspireer uzelf
Chocolade zal ongeacht z’n lekkere smaak altijd een seizoensproduct blijven. Wanneer het warmer wordt, kiezen zelfs de grootste liefhebbers ervan voor andere lekkernijen.
Het is dus essentieel om ook andere lekkernijen of complementaire producten aan te bieden. Bloemen, wijn, delicatessen,… of zelfs een tearoom, zoals diegene die wij openden in het centrum van Verviers.
Wij nodigen u uit onze tearoom te komen ontdekken. Misschien vindt u er wel de nodige inspiratie om zelf iets op te starten.
terug